Vacature receptioniste

We hebben een vacature voor de functie van receptioniste en misschien zijn wij wel op zoek naar jou?

 •  32 – 38 uur uur per week
 • Woensdag is je vrije dag

Doe een extra indruk op van onze organisatie via onze Instagram pagina:

Orthodontie Merwestein (@orthomerwestein) • Instagram-foto’s en -video’s

 

Een dag als receptioniste bij Orthodontie Merwestein:

Om 08:00 uur gaat de telefoon en jij staat meteen aan! Je hebt de wachtkamerruimte klaar gemaakt zodat mensen zich welkom voelen en ook je eigen werkplek is tip top in orde. De eerste patiënten zitten dan al in je wachtkamer voor hun afspraak. Je hebt hen een goedemorgen gewenst en al snel handel je het eerste telefoontje af. Je checkt de planning voor de rest van de dag en bereidt deze voor waar nodig.

We vragen kinderen zoveel mogelijk alleen naar hun afspraak te komen, dat vraagt wel extra aandacht van jou. Je voelt aan of je de ouders nog even nabelt of toch even naar binnen vraagt voordat je deze patiënt naar huis stuurt. Aan de telefoon krijg je verschillende vragen, afspraken verzetten, vragen over een factuur of een collega belt voor overleg. Je merkt dat je in korte tijd, veel zult moeten leren! Kun jij dat aan? Onze huidige receptionistes hebben de afgelopen tijd hele mooie werkinstructies geschreven voor verschillende receptie werkzaamheden, daar kun je mooi dagelijks gebruik van maken!

Je duo collega is een ervaren lid van ons team, zij zal de lastigere taken op zich nemen, eerste aanspreekpunt voor de rest van team zijn en tijd op de back office doorbrengen om aanvullende administratieve taken te doen voor de orthodontist en praktijkmanager. Jij houdt dan de front office draaiende met veel energie en precisie.

De lunch is gezamenlijk om 12:15 uur met de rest van het team, leuk om dan even bij te kletsen! De 2 kortere koffiepauzes zijn rond 10:00 en 15:00 uur beetje afhankelijk van wat je afspreekt met je duo.

Tot 17:00 uur vliegt de dag voorbij door de drukte aan de balie. In de middag staan de korte afspraken op het programma dus meer in- en uitloop van mensen. Hoe tof dat je binnen korte tijd de patiënten gaat herkennen? Terwijl er 3 wachtenden aan je balie staan, blijft de telefoon ook doorgaan. Wie zou jij als eerste helpen? We vragen echt van je dat je deze drukte met een positieve insteek benaderd. Onze patiënten hebben onze receptionistes laatst beoordeeld met een te gekke 8.8 score, we gaan ook echt niet voor minder! Je moet dus in staat zijn om kritische, veeleisende patiënten netjes, professioneel en blij te woord te staan. We gaan dit zeker een keer oefenen tijdens het sollicitatie proces.

Onze patiënten zijn zeer divers, de aller leukste en verdienen dan ook alle aandacht. Krijg jij het voor elkaar om iedereen tevreden de deur uit te krijgen?!

Voor deze super leuke baan zoeken wij een:

Receptioniste voor 32 uur per week.

Heb jij een zwarte band in mensen blij maken?

Word jij enthousiast van het helpen van mensen aan de balie en aan de telefoon?

Ben je gewend aan drukte, veel telefoon en tegelijk het overzicht te

bewaren? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

Als aanvulling op onze huidige receptionistes zijn wij op zoek naar een ervaren collega.

Starten kan per 01 mei of eerder. Bij 32 uur per week ben je de woensdag lekker vrij.

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van passende planning en vervolgens het controleren en bijsturen van de uitvoering hiervan. Dus; voorzie je uitloop informeer dan de wachtende patiënten. Gebeurt er iets onverwachts? Jij red de planning en ontzorgt de rest van het team hiermee enorm!

Binnen de organisatie bekleed je een belangrijke functie.

Je bent een baken van rust, ook als we je allemaal tegelijk nodig hebben.

Het werken met patiënt gegevens vraagt om concentratie, precisie en vertrouwelijkheid. Schriftelijk en mondeling moet je jezelf helder en uiterst professioneel kunnen uitdrukken. Ben jij hiertoe in staat?

Hier herken je jezelf in:

 • Je besteed aandacht aan representatief voor de dag komen
 • Je ging vroeger met plezier naar de ortho
 • Nu vind je het tijd om meer te leren over orthodontie – als je al veel weet scoor je extra punten
 • Je bent meer dan handig met de computer
 • Jouw glimlach is door de telefoon heen te horen en te zien
 • Je weet prioriteiten te stellen zodat je kunt zeggen ‘morgen weer een dag’
 • Je levert kwaliteit en tevreden patiënten
 • Je blijft rustig in drukke tijden
 • Je bent zelfstandig en zoekt verantwoordelijkheid in je werk

Over Orthodontie Merwestein

Heb je onze website al bekeken? En bekijk ook eens onze Instagram pagina. Dan krijg je meteen een aanvullende indruk van onze organisatie.

We willen graag dat iedereen in het team zich thuis voelt. Als iedereen er is, zijn we met 16 collega’s. Jong, wat ouder, wat drukker, wat rustiger, bij ons vind je het allemaal.

De praktijk bestaat 10 jaar en nog iedere dag zijn we bezig met de organisatie beter te maken, gezellige momentjes te creëren, aandacht voor elkaar te hebben en natuurlijk mooie, gezonde gebitten te creëren.

Wij zien onze patiënten graag en het is ook jouw verantwoordelijkheid om dit uit te dragen. We denken in oplossingen en zoeken graag naar een mogelijkheid voor onze patiënten. Aangezien jij het eerste aanspreekpunt bent, liggen hier voor jou mooie kansen!

Een werkdag doorlopen wij altijd als team. We helpen en ondersteunen elkaar waar kan, maken een praatje in de pauzes en hebben het oprecht fijn met elkaar. We streven individueel dezelfde mate van hoge kwaliteit na, dat schept een band, dat maakt een team. Ondanks dat de verwachting is dat onze samenwerking ongeveer een jaar zal duren, zul je snel deel uitmaken van ons.

Je inwerkperiode zal bestaan uit het leren kennen van ons agenda programma. Verder ga je snel starten met het beantwoorden van de telefoon zodat je vertrouwd raakt met de vragen en uitdagingen die dat met zich meebrengt. Alhoewel dit stap voor stap gaat, zul je in een behoorlijk tempo moeten kunnen leren, er gebeurt zoveel op een dag! Jouw directe collega’s leren je de kneepjes van het vak. Als jij deze kans met beide handen aangrijpt, ontstaat er een hechte samenwerking. Naast het samenwerken is het zelfstandig draaien van de receptie een mooi doel om na te streven!

Salaris indicatie:

€1900-€2300 per maand

Wat bieden we jou:

 • De kans om in korte tijd veel te leren
 • Een jaar contract met een proefperiode van 1 maand
 • Een uitdagende, steady werkplek voor als je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt
 • Salaris zal passend en dynamisch, afhankelijk van je vaardigheden en kennis en leercurve.
 • Een team dat uitkijkt naar je komst en je zal helpen waar kan

Gaat jouw hart sneller kloppen na het lezen van deze vacature? Leuk! Mail mij dan jouw C.V. met pasfoto en een korte motivatie. Ik behandel je reactie altijd in vertrouwen.

De kennismakingsgesprekken vindt plaats waarschijnlijk via Zoom.

Thuiswerken

 • Nee

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Contractduur 12 maanden
Parttime uren: 32-38 per week

Aanvullende vergoedingen:

 • Overuren uitbetaald
 • 8% Vakantiegeld
 • Reiskosten vergoeding