Werken bij

Orthodontie Merwestein is gelegen aan Brinkwal 5 te Nieuwegein in de gelijknamige wijk Merwestein, tegenover Sportcomplex Merwestein en het Cals College Nieuwegein.

De praktijk is uitstekend bereikbaar per auto, fiets, tram of bus. Het aangrenzende parkeerplein beschikt over tientallen parkeerplaatsen voor slechts 20 cent/uur. Er is altijd plek vrij voor de deur. Langs de praktijk loopt een fietspad welke het centrum verbindt met het Cals College. Op enkele minuten lopen bevinden zich het winkelcentrum, tramhalte Merwestein en meerdere bushaltes.

Praktijk Orthodontie Merwestein

Lees meer over Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Interesse is altijd welkom en word gewaardeerd. Een bericht sturen kan naar mij via latifa@orthomerwestein.nl. Doe dat gerust.

Lees meer over Visie

De tijd nemen en luisteren naar wat er leeft bij de patiënt is bij Orthodontie Merwestein vanzelfsprekend, want ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Of je nu jong of volwassen bent, graag een beugel wilt of twijfelt dat het nodig is, en of je tanden nu heel scheef staan of dat het gewoon nog niet […]