Online inschrijven

Van harte welkom bij Orthodontie Merwestein. Bedankt voor het digitaal aanmelden, dit is administratief de meest efficiente en prettigste manier om voor het eerst met elkaar in contact te komen. Op deze manier voorkomen we fouten bij het invoeren van uw gegevens en kunnen we aan de telefoon meteen aandacht besteden aan uw vragen en vervolgens de afspraak inplannen. Wij nemen dus telefonisch contact met u op nadat u op de verzendknop heeft gedrukt. We hebben een streeftijd om u binnen 48 uur terug te bellen.

Heeft u een verwijsbrief van de tandarts? U mag ons na inschrijving een digitale versie mailen, dan zorgen wij dat deze bij de orthodontist terecht komt.

Een verwijzing is uiteraard niet nodig en u bent zonder ook van harte welkom!

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw gegevens. Uw contactformulier wordt pro actief beheerd en beveiligd door Netpoint, ons factoring en software leverancier. Zij voldoen aan de NEN 7510 standaard, de hoogste op het gebied van informatiebeveiliging in de zorg. Een geruststellende gedachte!

Wilt u zich inschrijven bij onze praktijk? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Lees meer over Online afspraak check

Op deze pagina kunt u eenvoudig controleren wanneer u een afspraak heeft. Vul hieronder uw gegevens in en de eventuele afspraken worden dan getoond.

Lees meer over Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Wij horen het graag! U kunt ons bereiken via: telefoon 030 760 2222 maandag t/m vrijdag  08.00 – 16.00 uurkoffiepauze                    09.45 – 10.00 uurlunchpauze                    12.00 – 13.00 uurkoffiepauze        […]