Orthodontist Houten

Orthodontie Merwestein in Houten: voor een perfect gebit

Een pallet aan (beugel)behandelingen uitgevoerd door een kwalitatief hoogwaardig team. Dat is wat Orthodontie Merwestein in Houten te bieden heeft. Wij corrigeren uw gebit met persoonlijke aandacht en vakmanschap als belangrijkste instrumenten. Uiteraard behandelen wij veel jongeren, maar ook voor volwassenen is Orthodontie Merwestein een meer dan uitstekend adres.
Ergert u zich aan een paar tanden die niet helemaal recht staan? Last van een vervelende onder- of bovenbeet? Een irritant spleetje tussen de tanden? Orthodontie Merwestein in Houten pakt die problemen in nauwe samenspraak met u aan.

Beugels voor volwassenen

Beugels worden steeds vaker gedragen door volwassenen. Waarom ook niet? Het is nooit te laat voor een mooi gebit en een stralende lach. Daarnaast krijgt ook uw zelfvertrouwen een boost, een uitgekiende manier om van uw nadeel een voordeel te maken.

Persoonlijke aandacht bij Orthodontie Merwestein

Bij Orthodontie Merwestein is persoonlijke aandacht het sleutelwoord tijdens de behandelingen. Vaak zijn volwassenen gevoeliger voor de sociale en esthetische aspecten van het dragen van beugels. Wij nemen de tijd om te luisteren en begeleiden u zorgvuldig gedurende het hele proces.

Onzichtbare beugel vaak een oplossing

Het plaatsen van een traditionele slotjesbeugel  kan voor sommigen een (te) groot obstakel vormen. Daarom is de zogeheten onzichtbare beugel een populaire manier voor gebitscorrecties bij volwassenen. Deze aligners zijn gemaakt van een transparante kunststof en worden over de tanden geplaatst. Niet alleen ziet uw omgeving er nagenoeg niets van, onzichtbare beugels zijn ook nog eens gemakkelijk uit te nemen en eenvoudig te poetsen.

Orthodontie en de verzekering

De verzekering voor beugels (orthodontie) is voor kinderen tot achttien jaar vaak prima geregeld. Als volwassene heeft u een aanvullende verzekering nodig. En dan is het nog vaak de vraag: wat dekt de verzekering wel en wat niet? Orthodontie Merwestein in Houten kan u uitstekend adviseren als het gaat om uw verzekering en orthodontie.

Sander Brons is praktijkeigenaar van Orthodontie Merwestein in Houten. Hij is afgestudeerd aan  het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen. Daarnaast deed hij ook de universitaire studie tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, ACTA. Samen met zijn team van assistenten heet hij u van harte welkom!

Orthodontist Vianen Merwestein