Orthodontist IJsselstein

Orthodontie Merwestein in IJsselstein: de beste weg naar een prachtig gebit

Orthodontie Merwestein is dé praktijk in IJsselstein waar u moet zijn om uw gebit te corrigeren. Bij ons kunt u op verschillende manieren behandeld worden. Dat doen we met persoonlijke aandacht gekoppeld aan de hoogste kwaliteit orthodontie. 

Allerhoogste kwaliteit bij Orthodontie Merwestein

Orthodontie is een samentrekking van de Griekse woorden orthos (recht) en odous (tand). En dat is in de kern wat wij doen. Praktijkeigenaar en orthodontist Sander Brons is afgestudeerd aan  het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen. Daarnaast deed hij ook de universitaire studie tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, ACTA. Met zijn team van assistenten staat hij garant voor de allerhoogste kwaliteit bij Orthodontie Merwestein in IJsselstein.

Persoonlijke aandacht

Elk mens is anders en iedere gebitsafwijking vraagt om een andere benadering. Daarom neemt persoonlijke aandacht een heel prominente plaats in bij onze orthodontiepraktijk in IJsselstein. Dat begint met een luisterend oor en we proberen  onze behandelingen zoveel mogelijk af te stemmen op uw wensen. We nemen het behandelplan en de begroting uiterst zorgvuldig met u door zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Onzichtbare beugels wij zijn het juiste adres inde regio IJsselstein

Naast de traditionele slotjesbeugels kunt u bij Orthodontie Merwestein uiteraard ook terecht voor onzichtbare beugels, ook wel bekend als clear aligners. Een relatief nieuw type beugel dat gemaakt wordt van doorzichtige kunststof en over uw tanden wordt geplaatst. Onzichtbare beugels zijn populair omdat ze minder opvallend zijn dan traditionele metalen beugels en meestal comfortabeler zijn om te dragen.

Beugels voor volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen er tegenwoordig voor om gebit of tanden te corrigeren met een beugel. Ook bij Orthodontie Merwestein geldt: het is nooit te laat om een goed gebit te krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van volwassenen en zorgen ervoor dat je de best mogelijke behandeling krijgt.

Verzekering orthodontie

De meeste zorgverzekeraars bieden een aanvullende verzekering voor orthodontie, waarmee de kosten van beugels worden gedekt. Het is belangrijk om na te gaan wat er precies in de aanvullende verzekering is opgenomen en hoeveel kosten er worden gedekt.

Als volwassene kan het lastiger zijn om een vergoeding voor orthodontie te krijgen, omdat veel verzekeraars alleen orthodontie voor kinderen tot 18 jaar vergoeden. Sommige verzekeraars bieden echter wel dekking voor volwassenen, maar vaak gelden er dan hogere premies of beperkingen in de dekking.

 

Orthodontist Vianen Merwestein