Orthodontist Vianen

Dé praktijk in Vianen voor een mooi gebit: Orthodontie Merwestein!

Staan er in uw gebit enkele tanden niet helemaal recht? Vindt u dat spleetje in de voortanden vervelend? Dan is Orthodontie Merwestein in Vianen het adres om dat te verhelpen. Omdat vaak al op jeugdige leeftijd een beugel wordt geadviseerd behandelen wij veel jongvolwassenen en kinderen. Maar ook op latere leeftijd kan een beugel een uitkomst zijn. 

Beugel voor volwassenen

Orthodontie Merwestein is gespecialiseerd in gebitscorrectie bij volwassenen. Het dragen van beugels als volwassene kan een belangrijke stap zijn om een gezonde en mooie glimlach te krijgen.  En dat leidt weer tot meer zelfvertrouwen en bewustzijn. U verbetert dus uw totale welzijn met een behandeling bij Orthodontie Merwestein in Vianen.

Als u besluit om een beugelbehandeling te ondergaan, is het belangrijk om een orthodontist te kiezen die persoonlijke aandacht en zorg biedt. Orthodontie Merwestein in Vianen zal een zorgvuldig onderzoek uitvoeren om de specifieke behoeften van de patiënt te beoordelen en een behandelplan op maat te maken dat geschikt is voor hun individuele situatie.

Onzichtbare beugels

Orthodontie Merwestein in Vianen biedt een pallet aan behandelingen. Onzichtbare beugels bijvoorbeeld. Deze zogeheten aligners zijn bij volwassenen een populaire keuze. In plaats van metalen beugels en draden gebruiken doorzichtige aligners aangepaste trays, die de tanden voorzichtig verplaatsen. Behalve het voordeel van onzichtbaarheid zijn ze ook makkelijk uit te nemen en te poetsen.

Orthodontie verzekering

Orthodontie is voor volwassenen alleen via een aanvullend pakket te verzekeren. Sommige verzekeraars bieden wel dekking voor volwassenen, maar vaak gelden er dan hogere premies of beperkingen in de dekking. Orthodontie voor kinderen tot achttien jaar wordt vaak wel door de verzekering vergoed.

Hoogste kwaliteit

Het team van Orthodontiepraktijk Merwestein in Vianen streeft de allerhoogste kwaliteit na. Praktijkeigenaar en orthodontist Sander Brons is afgestudeerd aan  het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen. Daarnaast deed hij ook de universitaire studie tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, ACTA. Daarnaast is hij in 2019 gepromoveerd op 3D groei van het gezicht van kinderen met en zonder schisis aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Orthodontist Vianen Merwestein