Sander Brons

Dr. S. Brons is orthodontist en oprichter van Orthodontie Merwestein in 2013. Hij heeft zijn opleiding tot specialist in de Dento-Maxillaire Orthopedie gevolgd aan het Radboud Universitair Medisch Centrum te Nijmegen. De afdeling Orthodontie & Craniofaciale Biologie uit Nijmegen is internationaal zeer geprezen om zijn rijke historie en hoogleraren, de kwaliteit van de opleiding tot specialist en het niveau van het wetenschappelijk onderzoek.

De universitaire opleiding Tandheelkunde heeft hij gevolgd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, ACTA. Na de succesvolle afronding van de opleiding Tandheelkunde is hij werkzaam geweest als tandarts in een groepspraktijk en bij de Jeugdtandzorg te Den Haag.  Hij is in 2019 gepromoveerd op 3D groei van het gezicht van kinderen met en zonder schisis aan de Radboud universiteit Nijmegen.

Sander Brons en zijn vrouw hebben twee zoons van 11 en 9 jaar. In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit met zijn gezin: sporten met de kinderen en zeilen. Sportief gezien houdt hij van hardlopen, wielrennen en motorrijden.

Sinds 2023 is dr. Sander Brons voorzitter van het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten. Neem een kijkje op www.orthodontist.nl en volg hen op Instagram en Facebook via @orthodontist.nl

BIG registratie nummer: 19064037802