Sander Brons

IMG_5208

Dr. S. Brons heeft zijn opleiding tot specialist in de Dento-Maxillaire Orthopedie gevolgd aan het Radboud Universitair Medisch Centrum te Nijmegen. De afdeling Orthodontie & Craniofaciale Biologie uit Nijmegen is internationaal zeer geprezen om zijn rijke historie en hoogleraren, de kwaliteit van de opleiding tot specialist en het niveau van het wetenschappelijk onderzoek.

De universitaire opleiding Tandheelkunde heeft hij gevolgd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, ACTA. Na de succesvolle afronding van de opleiding Tandheelkunde is hij werkzaam geweest als tandarts in een groepspraktijk en bij de Jeugdtandzorg te Den Haag. In 2013 is zijn praktijk Orthodontie Merwestein gestart in Nieuwegein. Daarnaast is hij in 2019 gepromoveerd op 3D groei van het gezicht van kinderen met en zonder schisis aan de Radboud universiteit Nijmegen.

Sander Brons en zijn vrouw zijn ouders van twee zoons van 7 en 9 jaar. In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit met zijn gezin: voetballen, van de glijbaan in het zwembad en zeilen. Sportief gezien houdt hij van hardlopen, wielrennen en motorrijden.

BIG registratie nummer: 19064037802